Kostnadsfri juridisk rådgivning

0771-955 955

Om oss

Juridiskradgivning.nu startades med en vision om att göra det enklare att söka juridisk rådgivning.

Juridiskradgivning.nu hjälper privatpersoner och företag över hela Sverige med rådgivning kring hur de på bästa sätt kan hantera olika juridiska situationer.

Vårt mål är att alla som har varit i kontakt med oss ska få med sig användbara juridiska råd och praktiska lösningar på sina respektive situationer. För att lyckas med detta arbetar vi bara med erfarna rådgivare som, på ett varmt och strukturerat sätt och alltid i samråd med er, fokuserar på att hitta lösningar.

Våra rådgivare har en bred erfarenhet av att hantera olika typer av juridiska frågor så ring gärna och sätt oss på prov. Skulle ni efter avslutad rådgivning vara i behov av vidare juridisk hjälp (såsom exempelvis medling med motpart eller hjälp i domstol) så kommer vi självfallet hänvisa er till en jurist som vi vet har rätt kunskap, erfarenhet och attityd för att på bästa sätt hantera ert ärende.

Juridiskradgivning.nu är en tjänst som förmedlas av AB Klarspråk. Har ni frågor eller synpunkter på hur tjänsten fungerar så är ni välkomna att kontakta oss på telefon 0771-955 955 eller e-post info@juridiskradgivning.nu.