Kostnadsfri juridisk rådgivning

0771-955 955

Välkommen till juridiskradgivning.nu

Idag, den 26 september 2017, nylanserar AB Klarspråk hemsidan juridiskradgivning.nu. Klarspråk är ett bolag som arbetar med juridik och utbildning. Vi anser att juridik ska vara ett tydligt, enkelt och användbart verktyg för gemene man.

Syftet med juridiskradgivning.nu är att tillgängliggöra juridiken då vi på Klarspråk har uppmärksammat ett behov av just detta. Vi tillhandahåller dels kostnadsfri juridisk rådgivning för de som vill hantera sitt ärende på egen hand men hänvisar också våra användare vidare till lämplig jurist, i de fall där det finns behov av ett ombud.

Vi är unika i det avseendet att vi kan hjälpa till över hela Sverige och i det att vi inte är beroende av någon särskild jurist- eller advokatbyrå. Detta medför att vi alltid kommer hänvisa er till dem som vi anser är bäst lämpade för att hantera ert specifika ärende.

Eftersom hemsidan är nystartad så välkomnar vi alla synpunkter och önskemål om både sidan och tjänsten. Vår ambition är att ständigt förbättra och utveckla juridiskradgivning.nu.

Tipsa gärna familj, vänner och bekanta om oss och vår tjänst.

Ni når oss på telefon 0771-955 955 eller e-post info@juridiskradgivning.nu. Vi ser fram emot era frågor!